360 fokos videó: Megkezdődött a karnevál Miskolcon

Akt.:
360 fokos videó: Megkezdődött a karnevál Miskolcon
Miskolc – Igazi farsangi időjárással kezdődött Miskolcon, a Centrum áruháztól a Szent István térre tartó felvonulás, ami egyben a Becherovka Miskolci Farsang megnyitó ünnepsége is volt.

A karneváli hangulatról majorettek, a Miskolci Fúvós Zenekar, táncegyüttesek, a DVTK Jegesmedvéinek kismackói, tündéri szurkolólányok, és a – Széchenyi utcát gólyalábon átszelő – Vaga Banda gondoskodott.

A fesztivált hagyományosan a farsangi időszakban rendezik meg Miskolc belvárosában, ahol több színpadon számtalan koncert, kézműves és gasztronómiai vásár, őstermelői piac, valamint népművészeti vásár várja – vasárnap estig – a város lakosságát, és természetesen a megyeszékhelyre látogató vendégeket is.

Novák Krisztina


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!


Miskolci Farsang
Miskolc - Felvonulással kezdődött pénteken délután a Miskolci Farsang a megyeszékhely belvárosában, ahol vasárnap estig vásári, gasztronómiai és zenei kínálattal várják az érdeklődő közönséget.

Tiszavasvári - Tiszavasváriban a Találkozások házában jártunk, ahol galamb- és díszbaromfi kiállításra várták az érdeklődőket. – Megpróbáltunk változatos magyar fajtákat elhozni – mondta el Kovács Miklós, a Hajdúnánási Galamb és Kisállattenyésztők Egyesületének elnöke. – Például magyar óriást, de...

Nem mindennapi állatkertet rendeztek be a miskolci múzeumban
Miskolc – Érdekes és izgalmas interaktív kiállításon mutatja be a dinoszauruszok korát a miskolci Herman Ottó Múzeum. A Hírek 360 csapata is ott járt, hogy videóval és képriportban számolhassanak be a tárlatról. Kísérőjük Watah Veronika, a Herman Ottó Múzeum Földtörténeti- és Természetrajzi Tárán...

A mezőkövesdi festőzseni
Mezőkövesd - Takács István, a XX. századi magyar freskóművészet legjelentősebb mestere, a matyók leghitelesebb festője. 1901. augusztus 17-én, másodikként látta meg a napvilágot egy hétgyermekes mezőkövesdi családban. Gimnáziumi tanulmányait a helyi Szent László Gimnáziumban kezdte, amihez nagy s...