360 fokos videó: HELL Kart Amatőr Zenekarok Versenye – Van létjogosultsága az élő zenének

Z!ENEMI, a győztes csapat
Z!ENEMI, a győztes csapat - © Fotó: Kozma István
Miskolc – Minden alkalomnak örülni kell, amikor élőben zenekarok játszanak. Ha még ezt ráadásként versenyen teszik, megfelelő technikai körülmények és szakmai zsűri intelmei mellett, az igazi jutalomjáték az egyszeri zeneszeretőnek.

A HELL Kart Amatőr Zenekarok Versenye megyénkben azon ritka alkalmak egyike, amikor a környéken működő bandákat szemlézni lehet, és olyan izgalmas projekteket felfedezni, mint a győztes Z!ENEMI.

Március 24-én döntőjéhez ért a verseny; öt zenekar kapott két-két számnyi időt, hogy meggyőzze a szakmai zsűrit: ők a legjobb amatőr banda a környéken. Az amatőr szót érdemes azért definiálni a teljesség kedvéért. Azok a csapatok indulhattak, akik még nem futottak be. Maguk a zenészek lehettek profik.

A HELL Kart Amatőr Zenekarok Versenyéről további részletek a hirek360.hu-n olvashatók!

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!


A Z!ENEMI lett a befutó!
Miskolc - Öt tehetséges zenekar mérte össze tudását március 24-én a miskolci Helynekemben tartott HELL Kart Amatőr Zenekarok Versenyének a döntőjén. A 9. alkalommal megrendezett tehetségkutató versenyünkön a Z!ENEMI zenekar lett az első, így ők képviselik megyénket az ősszel megrendezésre kerülő ...