360 fokos videó: Halott Pénz Debrecenben

Akt.:
360 fokos videó: Halott Pénz Debrecenben
© Fotó: Hírek 360
Debrecen – Volt valami a debreceni levegőben február 14-én – és nem a Valentin napi rózsaillatra gondolunk. A Halott Pénz három tagja vette be a cívisvárost…

A zenekart nem nagyon kell bemutatni, az egyik legfelkapottabb magyar banda, számos szakmai és közönségdíjat bezsebeltek az elmúlt években. A rádiók, zenecsatornák előszeretettel pörgetik a Halott Pénz-slágereket, a fesztiválokon pedig elengedhetetlen egy jó kis HP-buli. Idén tavasszal viszont csak három koncertet adnak – de azok nem akármilyenek lesznek!

Aréna show a Főnixben

A Halott Pénz tagja már gőzerőkkel készülnek a miniturnéjukra: az ország legnagyobb fedett koncerthelyszínein adnak aréna show-t, ebből az egyik helyszín a debreceni Főnix Csarnok lesz.

– Szeretnénk egy új szintre emelni a Halott Pénz-koncertélményt, ez leginkább a műsor felépítésében, látványelemekben, tehát a show részében lesz érezhető. Sokat dolgozunk az újrahangszerelésen a próbateremben, folyamatosan kerülnek be az új számok a listába. A legújabb dalunkat, a Mindenre ráveszelt még gyakorlatilag nem is játszottuk élőben, először itt fogjuk játszani – mondta Marsalkó Dávid, a zenekar frontembere.

Debrecenben van klubélet

A pécsi zenekar természetesen több kisebb-nagyobb koncertet adott már Debrecenben.

Az itteni koncertjeinken mindig extrán érezhető volt, hogy van klubélet, és szeretnek koncertre járni az emberek. Debrecenben mindig nagyon jó élményekkel gazdagodtunk, vannak kedvenc helyeink”

– mesélte Járai Márk, a zenekar énekese.

Bár a tavasz a három arénakoncertről szól alapvetően, készülnek az új dalok is – tudtuk meg a srácoktól.

– Kiss Dóra/ Hírek 360 –


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


Debrecen - Újra színpadra állt a Hooligans Debrecenben, azonban most egy kicsit másként. A Szolnoki Szimfonikus Zenekarral kiegészülve adtak telt házas koncertet a Kölcsey Központban. A rock és a klasszikus zene egy különleges találkozása a Hooligans Symphonic, ahol a jól ismert pörgős dallamok ...