360 fokos videó: Farsangi forgatag Miskolcon

Farsangi forgatag Miskolcon
Farsangi forgatag Miskolcon - © Fotó: Kozma István
Miskolc – Csodás, napsütéses februári idő köszöntött ránk, amikor szombaton elindultunk, hogy aprólékosan feltérképezzük, mit kínál a Becherovka Miskolci Farsang a látogatóknak. Természetesen a publikum véleményét sem felejtettük el megkérdezni.

Az árusok portékái között a tűzzománc ékszerektől, a bárányszőrön át a népviseletig, és a plüssállatokig minden vásárfia fellelhető volt. A belváros utcáin hömpölygő tömeget utcazenészek, és élő szobrok szórakoztatták, a színpadokon pedig a különböző zenei műfajok legismertebb képviselői jeleskedtek.

Ételből és italból volt minden, mi szem-szájnak ingere. Az űdítőitalok, és az ásványvizek mellett fogyaszthattunk többféle forralt bort vagy puncsot, pálinkát és bort, eredeti olasz kávét, de teából és forró csokiból, valamint a farsang névadó italából sem volt hiány.

Kellemes meglepetéssel nyugtáztuk, hogy a megszokott kürtőskalács, fánk, lángos variációk, frissensültek, és a hurka-kolbász kombón kívül szerb étel különlegességeket, kézműves sajtokat, igazi mexikói churrost, és a legmenőbb, igényes street-foodokat is megkóstolhattuk.

Novák Krisztina | hirek360.huNézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!


Miskolci Farsang
Miskolc - Hatalmas, és tartalmas volt idén is a Beche­rovka Miskolci Farsang forgataga. Az idei vásári forgatagban több mint 150 vásári kiállítóval találkozhattak a kilátogatók, akik az ország minden tájáról és a határokon túlról érkeznek. Közel 80 településről érkeztek a partnerek, valami...

Miskolc - Igazi farsangi időjárással kezdődött Miskolcon, a Centrum áruháztól a Szent István térre tartó felvonulás, ami egyben a Becherovka Miskolci Farsang megnyitó ünnepsége is volt. A karneváli hangulatról majorettek, a Miskolci Fúvós Zenekar, táncegyüttesek, a DVTK Jegesmedvéinek kismackói, ...

Miskolci Farsang
Miskolc - Felvonulással kezdődött pénteken délután a Miskolci Farsang a megyeszékhely belvárosában, ahol vasárnap estig vásári, gasztronómiai és zenei kínálattal várják az érdeklődő közönséget.