360 fokos videó: Elbűvölő adventi fények és vásári forgatag Miskolcon

Akt.:
Elbűvölő adventi fények és vásári forgatag Miskolcon
Elbűvölő adventi fények és vásári forgatag Miskolcon
Miskolc – Káprázatos fények, elvarázsolt kastélynak öltöztetett villamos és vásári forgatag – Az adventi ünneplőbe öltözött Miskolc 360 fokban még elbűvölőbb.

December elején adventi ünneplőbe bújt Miskolc: a főutcán felkapcsolták az díszkivilágítást, a kocsiszínből kigurult az elvarázsolt kastéllyá alakított, mesésen feldíszített adventi villamos, a Szent István téren pedig kezdetét vette a vásári forgat sok-sok ünnepi programmal és káprázatos fényjátékkal. Járja be velünk Miskolc belvárosát, csodálja meg kívül-belül az adventi villamost, üljön fel velünk az óriáskerékre, és gyönyörködjön velünk együtt az ünnepi fényekben!

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!


A miskolci adventi villamos vezet az európai szavazáson
Miskolc - Egy cseh oldal indította a szavazást Európa adventi villamosairól képekkel illusztrálva. Ezernyi égőből formált rénszarvasok, kandalló, karácsonyi díszek, békebeli hangulat. Ez jellemzi Miskolc adventi villamosát, ami úgy tűnik, nem csupán a miskolciak szerint a legszebb. 65 százal...

Miskolc - A korábbi évek sikerein felbuzdulva az idén is közlekedik az ünnepélyes díszbe öltöztetett adventi villamos Miskolcon. Idén is elindult a kívül-belül ünnepi díszbe öltöztetett miskolci adventi villamos, mely kívülről a meseszánon érkező Mikulást idézi, belül pedig karácsonyi hangulatot...

Északosok a Szeretet Sütigyárban
Miskolc - Idén is ott volt az Észak-Magyarország szerkesztősége a Vöröskereszt Szeretet Sütigyárában – vasárnap sütötték és kínálták a mézest kollégáink a Szent István téri adventi forgatagban.