360 fokos videó: Egyetlen nap elég volt arra, hogy biztonságossá tegyenek mindent Baskón

Akt.:
Egyetlen nap elég volt arra, hogy biztonságossá tegyenek mindent Baskón
Egyetlen nap elég volt arra, hogy biztonságossá tegyenek mindent Baskón
Baskó – A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága nagyszabású terepgyakorlatot tartott a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Baskón.

Az országos szintű katasztrófavédelmi együttműködési gyakorlat, amely a vizek kártételei elleni védekezést helyezte előtérbe, öt kárhelyszínen zajlott az Országos Helyszíni Irányító Törzs irányításával.

hirek360.hu


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!


A gyakorlat életszerűen szimulálta egy vészhelyzet kialakulását és annak megoldását
Baskó - Egyetlen nap elég volt arra, hogy biztonságossá tegyenek mindent a zsáktelepülésen. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága nagyszabású terepgyakorlatot tartott a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Baskón. Az országos szintű katasztrófavédelmi együttműködési gyakorlat, amely a vizek kárt...

Helikopter mentette a sérültet az elzárt faluból Baskón
Baskó - Közel száz szakember dolgozott az alig kétszáz fős település kármentesítésén. A patak vize elöntötte több helyen a települést, így teljesen elzárta a külvilágtól. Egy sérültet emiatt helikopterrel tudtak csak kimenteni, majd azonnal átadni a külterületen várakozó mentőegységeknek. A katas...