360 fokos videó: A Kopasz-hegy nem is kopasz, de jó a kilátás Tokajban

Finánc-dombi kilátó
Finánc-dombi kilátó - © Fotó: Tóth István
Tokaj – Tokaj dimbes-dombos táját sokan a finom borokról ismerik, de azok a szőlővesszők bizony szép hegyoldalak mentén helyezkednek el, amiket leküzdve lenyűgöző látvány tárul elénk.

Meglátogattuk 360 fokos kameránkkal a tokaji tévétorony lábánál, a Kopasz-hegyen, illetve a Finánc-dombon található kilátókat.

Király Csaba | hirek360.hu


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!


Abodi kilátó
Abod - Az Abodi kilátóról tiszta időben még a Kárpátok vonulatait is látni. Feltéve, hogy sikerül utat találni szemünkkel az építményt lassacskán benövő faágak között. Folytatjuk sorozatunkat, melyben Borsod-Abaúj-Zemplén megye kilátóit látogatjuk meg 360 fokos kameránkkal. A 2015-ben megépült fa...

Bodrogkeresztúr - A 2007-ben megépült bodrogkeresztúri kilátó nagy port kavart anno a 40 centiméteres magasságával, ami valljuk be: nem igazán felel meg a magyar kilátódefinícónak. Azonban a helyzet szürrealitásán túllépve, meg kell hagyni, hogy a panoráma tényleg látványos a "kilátóból". Nem a m...