Magyarország

2010.09.25. 13:29

Rossz gázvezetéket vágtak el - tűz egy iskola pincéjében

<p>Nem a megfelelő gázvezetéket vágták el egy felújítás alatt álló XII. kerületi iskola pincéjében, ahol ezért tűz keletkezett szombaton dél körül. Az épületben szombat lévén nem volt tanítás, de két dolgozót a második emeletről a füst miatt a tűzoltók hoztak le. Senki nem sérült meg.</p>

Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a Kiss János altábornagy utcai épület pincéjében felújítási munkákat végeznek, köztük több a gázvezetékeket is érinti. A munkások korábban ellenőrizték, melyik gázcsövet kell átvágni, de most egy gyorsdarabolóval mégis olyat vágtak el, amiben volt gáz. A gáz begyulladt, úgynevezett gázfáklya keletkezett, ami miatt néhány elektromos vezeték is megégett. Senki nem sérült meg, de a füst miatt két nőt a tűzoltók hoztak le a második emeletről. A tüzet a gázcsap elzárásával megszüntették.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!