32. nyílt nap az Állategészségügyi Telepen – Örökbefogadás, sétáltatás, simogatás és továbbra is névadás

32. nyílt nap az Állategészségügyi Telepen
32. nyílt nap az Állategészségügyi Telepen
Miskolc – Harminckettedik alkalommal tartanak nyílt napot a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.). 2016. június 18-án, szombaton 10 és 14 óra között várják ismét azokat, akik szeretnének megismerkedni a náluk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát.

A szombati nyílt napon az előrejelzések szerint hőség várható. Ezért kérjük látogatóinkat, amennyiben idejük engedi, a sétát 10 és 12 óra között tervezzék. A későbbi időpontban az állatok érdekében rövidítsék le a séta idejét, inkább hűsöljenek az árnyékban és legyen a program része a simogatás. Kérjük, a nyári melegben otthon is figyeljenek jobban a kutyákra, macskákra. Biztosítsanak neki ivóvizet és árnyékos helyet, többször nézzenek rá, játszani pedig az esti órákban játszanak velük.

Most térjünk vissza a nyílt naphoz: ha a nálunk töltött idő alatt egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha egészséges, megtörtént az orvosi vizsgálata, veszettség elleni oltással és mikrochippel van ellátva.

Jelenleg 79 telepünkön elhelyezett ebünknek, valamint 19 macskánknak keresünk végleges otthont. Várunk minden jó szándékú megkeresést és partnere leszünk minden felajánlott együttműködésnek, amelynek eredményeként legalább olyan sikeres lehet a most szombati nyílt nap, mint volt az előző, amikor 21 állatnak találtunk ideiglenes vagy végleges otthont. Azóta bekerült állataink száma 23 kutya és 5 macska.

Kérünk minden kedves állatbarátot, legyenek segítségünkre, hogy állataink – köztük folyamatosan érkező gazdátlan macskáink – továbbra is szép számmal találjanak hűséges gazdára.

Az előző nyílt napon 93 látogatót üdvözöltünk. Egyre több, számunkra eddig ismeretlen állatbarát érdeklődik programunk, tevékenységünk iránt. Reméljük, őket is rendszeresen köszönthetjük telepünkön. Örömünkre szolgál, hogy nyílt napunk első segítői továbbra is megtisztelnek jelenlétükkel.

Továbbra is szívesen fogadunk adományként ügyességi, mozgató pálya megépítéséhez szükséges anyagokat. Ezen kívül várunk finom fűrészport a macskák almozására, valamint az állatok etetésére alkalmas edényeket.

Köszönjük a telepen elhelyezett állatok számára eddig felajánlott adományokat és a segítő közreműködést.

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy együtt segíthessünk!

A gazdira váró állatainkat megtekintheti – fotókkal együtt – honlapunkon. Keresse fel Facebook oldalunkat is!

– Dovák Bertalanné, Miskolci Állategészségügyi Telepvezető –
hirdetés


hirdet�s