“…a játékvezető meglátta az ellenőrt és úgy megijedt, hogy két büntetőt is befújt”

Akt.:
“…a játékvezető meglátta az ellenőrt és úgy megijedt, hogy két büntetőt is befújt”
© Fotó: ÉM/archív - Vajda János
Miskolc – A labdarúgó megyei I. osztály 23. fordulójában három mérkőzést rendeztek meg szombaton.


Önnek melyik a kedvenc csapata a B.-A.-Z. megyei I. osztályban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Bánhorváti – Onga 2-2 (1-1)

Bánhorváti, 150 néző. V.: Szobóczki.

Bánhorváti: Domby – Tátrai G., Tamás, Harnócz, Fülöp, Strekáf, Nyíri, Máthé, Bicskey, Győrfi, Vinter (Szabó). Edző: Harnócz Zoltán.

Onga: Lövey – Tóth N., Bagi, Berta, Juhász, Varga K., Boszák, Tóth R., Varga B., Szabó (Román), Bozik. Edző: Varacskai István, Simon Imre.
G.: Strekáf, Győrfi, ill. Varga B. (2, egyet 11-esből). Jók: Domby (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. Tóth N., Varga B. Ifi: 0-14.

Harnócz Zoltán: – Hihetetlen, hogy ezt a mérkőzést nem nyertük meg. Az csak egy dolog, hogy a második félidő közepén négy 100 százalékos helyzetet kihagytunk, de azt már nem tudtuk elviselni, hogy a játékvezető meglátta az ellenőrt és úgy megijedt, hogy két büntetőt is befújt a vendégeknek. Sikerült 150 ember hétvégéjét tönkre tennie.

Varacskai István: – Védelmi hibáinkat ellenfelünk kihasználta, a helyzetkihasználásunk pedig ismét borzalmas volt. Amíg ezeket a dolgokat nem rakjuk rendbe nagyon nehéz dolgunk lesz. A csapat boldog névnapot kíván dr. Madzin Tibor elnökünknek.


Mád – Sajóbábony 2-1 (1-0)

Mád, 150 néző. V.: Tiszóczki.

Mád: Mata – Balog, Janikó, Szűcs Á., Lukács, Kramcsák (Godzsák), Vajda, Bodnár, Titkó, Bohus, Szűcs M. (Borbély). Csapatvezető: Szűcs Ádám.

Sajóbábony: Roza – Tóth I., Molnár, Hronyecz, Nyeste (Sipos), Tóth T. (Nagy B.), Kovács, Varga, Demeter (Balogh), Kerényi, Bazsányi (Sebők). Edző: Orlóczki Tibor.

G.: Bodnár, Vajda, ill. Varga. Kiállítva: Balogh (39.). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. Ifi: 0-1.

Szűcs Ádám: – Fiatal csapatunk hétről-hétre bizonyítja, hogy alaptalanul írnak le minket. A Sajóbábony a mai napon a játék egyetlen elemében tudott legyőzni minket, mégpedig abban, hogy szétverték az öltözőnket! Kifejezetten szimpatikusan kezelték, hogy esélyük nem volt a mai napon a győzelemre… Köszönjük szurkolóink támogatását! Ezt a győzelmet Titkó Krisztián születésnapjára ajánljuk, Isten éltessen Titi!

Orlóczki Tibor: – Először is gratulálok a csapatomnak. 70 percig tíz emberrel végigtámadtuk a mérkőzést, és kihagytuk a ziccereket. Másodszor a szövetségben olyan okos emberek vannak, hogy küldenek egy olyan játékvezetőt, aki több évig Edelényben focizott és ott lakik, valamint nem üti meg ezt az alacsony szintet sem.


Bogács – Ózd 2-0 (1-0)

Bogács, 100 néző. V.: Tóth I T.

Bogács: Bencsik – Stefanecz, Gál, Kovács, Molnár T. (Nagy), Pál, Sivák, Czeglédi, Fuckler (Németh), Olasz, Hornyák. Játékos-edző: Sivák Sándor.

Ózd: Tóth – Dömötör (Káplár), Török, Budai (Szűcs), Csák, Farkas, Albert, Váradi, Kiss, Danyi, Szamosi. Edző: Budai Tamás.

G.: Czeglédi, Hornyák. Jók: Gál, Kovács, Czeglédi, Hornyák, ill. Tóth, Csák, Kiss. Ifi: 2-1.

Sivák Sándor: – A szezon leggyengébb játékával nyertük meg a mérkőzést. Úgy gondolom a tavaszi szezonban azért vagyunk jobb csapat mint ősszel, mert az ilyen meccset meg tudjuk nyerni. Gratulálok a csapatomnak, sok sikert az Ózdnak.

Budai Tamás: – A mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltunk a jó játékerőt képviselő hazaiaknak, ám gólképtelenségünk miatt kevés esélyünk volt a pontszerzésre.
hirdetés
hirdet�s