29. nyílt nap az Állategészségügyi Telepen Miskolcon

Akt.:
29. nyílt nap az Állategészségügyi Telepen Miskolcon
29. nyílt nap az Állategészségügyi Telepen Miskolcon
Miskolc – Huszonkilencedik alkalommal tartanak nyílt napot a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.). 2016. május 7- én, szombaton 10 és 14 óra között várják ismét azokat, akik szeretnének megismerkedni a náluk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát.

A folyamatos rehabilitációnak és a nyíltnapi látogatók sétáltatás alatti türelmének és kitartásának köszönhetően egyre csökken a nem sétáltatható állataink száma. Az elhelyezett állataink a látogatói szeretettől láthatóan sokat fejlődtek. Rendkívüli örömet és hálát mutatnak ki minden egyes sétanapon. A simogatás, sétáltatás a legnagyobb ajándék elhelyezett állataink számára.

Ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha egészséges, megtörtént az orvosi vizsgálata, veszettség elleni oltással és mikrochippel van ellátva.

Jelenleg 66 telepünkön elhelyezett ebünknek, valamint 13 macskánknak keresünk végleges otthont. Telepünk minden jó szándékú megkeresésnek és felajánlott együttműködésnek partnere, ennek eredményeképpen ebben az évben összesen 262 állatnak találtunk ideiglenes, vagy végleges otthont.

Kérünk minden kedves állatbarátot, legyenek segítségünkre, hogy állataink – köztük folyamatosan érkező gazdátlan macskáink – továbbra is ilyen szép számmal találjanak hűséges gazdára.

Az előző nyílt napon 77 látogatót üdvözöltünk. Egyre több, számunkra eddig ismeretlen állatbarát érdeklődik programunk, tevékenységünk iránt. Reméljük őket is rendszeresen köszönthetjük telepünkön.

A következő időszakban szívesen fogadunk adományként az állatok etetésére, itatására alkalmas edényeket, valamint a sétáltatáshoz pórázokat, nyakörveket. A rehabilitációs munkánk segítése érdekében szívesen veszünk minden felajánlott szájkosarat vagy szájféket, hogy a jövőben az eddig nem sétáltatható állataink is részt vehessenek a sétákon.

Köszönjük a telepen elhelyezett állatok számára eddig felajánlott adományokat és a segítő közreműködést.

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy együtt segíthessünk!

A gazdira váró állatainkat megtekintheti – fotókkal együtt – honlapunkon. Keresse fel Facebook oldalunkat is!

– Dovák Bertalanné, Miskolci Állategészségügyi Telepvezető –