Üzenetet kaptunk az űrből?

Üzenetet kaptunk az űrből?

Földönkívüliek üzennek a Naprendszer határán bolyongó Voyager–2 űrszondával? Vagy épp ellenkezőleg, az idegenek eltérítették űrbéli futárunkat, s most hamis jeleket sugároznak általa a földre?

Megannyi izgalmas vagy épp rémisztő kérdés, ami az utóbbi időben az amerikai űrkutatási intézet, a NASA Voyager-programjának tudósait izgalomban tartja. A német Bild értesülései szerint a 33 éve úton lévő szondával valami megmagyarázhatatlan történt: egyik pillanatról a másikra egy ismeretlen jelformátumú, de határozottan szabályos jelet sugároz a korábban megszokott technikai adatok áradata helyett, mintha valaki vagy valakik átprogramozták volna. Lehetséges, hogy az emberiség futáraként távoli galaxisokat kutató Voyager–2 végre idegen civilizációra bukkant? A döbbenetesen szabályos, de emberi agynak felfoghatatlan jelet a legszakavatottabb tudósok vizsgálják hetek óta, ám egyelőre tanácstalanok – írja a Blikk.hu.

Folytatás az eredeti oldalon

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s