Újra szabadlábon Lindsay Lohan

Újra szabadlábon Lindsay Lohan
Egy háromszázezer dolláros óvadék ellenében szabadon engedte Lindsay Lohan amerikai színésznőt egy amerikai bíróság. A botrányai miatt elhíresült színésznőt helyi idő szerint pénteken késő este engedték el a Los Angelesben lévő börtönből, ahova pár órával korábban szállították, mert megszegte a próbaidőre bocsátás feltételeit.

Lohant helyi idő szerint péntek este, nagyjából háromnegyed 12-kor engedték ki a Los Angelesi börtönből, miután letette a háromszázezer dolláros óvadékot – közölte a Los Angeles megyei sheriff hivatal szóvivője. A színésznőt pénteken küldte vissza a börtönbe egy Los Angelesi bíró, óvadék lehetősége nélkül, de pár órával később egy másik bíró megváltoztatta az ítéletet, és lehetőséget adott óvadék letételére.

A bíró egyben egy alkoholszintet mérő karperec állandó viselésére kötelezte a színésznőt, valamint arra, hogy tartsa magát távol a főleg szeszesitalokat árusító boltoktól. Következő meghallgatását október 22-én tartják, amelyen a bíróság formálisan is eldönti, hogy megszegte-e a próbára bocsájtás feltételeit.

Lohant július 6-án ítélte 90 napos börtönre és további 90 napos rehabilitációra a bíróság, amiért megszegte a próbaidőre bocsátás feltételeit, egy 2007-es ittas vezetés, és droggal kapcsolatos ítélet kapcsán. A színésznőt azonban 13 nap után szabadon engedték, és egy rehabilitációs klinikára szállították. Az előző héten azonban kénytelen volt beismerni, hogy megbukott a bíróság által megkövetelt kokainteszten, amelyre a próbaidőre bocsátás egyik feltételeként kötelezték.

– Független Hírügynökség –


Visszaküldték a börtönbe Lindsay Lohant

fuggetlen | 2010.09.24 19:14
Visszaküldte a börtönbe pénteken hozott ítélete szerint Lindsay Lohant a Beverly Hills-i bíróság, amiért a színésznő megsértette a próbaidőre bocsátás feltételeit, és megbukott egy drogteszten.