Újpest-Fradi: A pályán már vége a rangadónak

Forrás: FH | Fotó: telesport.hu
Forrás: FH | Fotó: telesport.hu

ÚJPEST FRADI – kórházban egy megkéselt szurkoló
fuggetlen | 2010.09.11 22:28

Megkéseltek egy szurkolót szombat délután az Újpest-Ferencváros labdarúgó mérkőzés előtt. A 17 éves fiatalt súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani.
 

Szurkolói rendbontás miatt többször meg kellett állítani a játékot az Újpest-Fradin. Az Újpesti Szusza Ferenc Stadionban megrendezett rangadón állt a játék füstbombák, berohanó magányos szurkoló és rendbontó fradi drukkerek miatt. A meccset az újpest nyerte kiütéssel, 6:0-ra.

Több, mint 10 percet állt a játék szurkolói rendbontások miatt az Újpest-Ferencváros rangadón. Az első félidőben füstbombák miatt kellett rövid időre félbeszakítani a meccset.

Szintén füstbombák miatt a második félidőt nem sikerült időben elkezdeni. Nem sokkal a füstbombák előtt – szintén a második félidő előtt – egy szurkoló rohant a pályára. A berohanó drukker egy “Forever Kubala” feliratú sárga-piros zászlót tartott a kezében.

A 74. percben ismét félbe kellett szakítani a meccset. Az Újpest 5:0-ás vezetésénél ferencvárosi szurkolók ugráltak a pályára és törték össze a nézőteret és a pályát elválasztó kerítést. Több mint 10 percig állt a játék. A folytatásban még egy gól rúgott az Újpest, így a pályán 6-0-al, a 98. percben véget ért a meccs.

– Független Hírügynökség –


Botrány az Újpest-Fradin: 5:0-nál ismét félbeszakadt

fuggetlen | 2010.09.11 19:30
Ismét félbe kellett szakítani az Újpest-Fradit. Az Újpest 5:0-ás vezetésénél ferencvárosi szurkolók ugráltak a pályára és törték össze a nézőteret és a pályát elválasztó kerítést. A meccs játékvezetője ezért a 74. percben megállította a játékot.

Újpest-Fradi: Füstbombák miatt csúszott a második félidő

fuggetlen | 2010.09.11 18:55
Nem tudták időben elkezdeni a második félidőt az Újpest-Ferencváros labdarúgó mérkőzésen. A meccs játékvezetője azért küldte a csapatokat a játékos kijáróba, mert a szurkolók által bedobált füstbombák miatt nem lehetett látni a pályán.