Új nyílászárók a mezőkövesdi Belgyógyászaton

Mezőkövesd – Befejeződött az ablakcsere a mezőkövesdi Belgyógyászati Osztályon. Összesen 11 darab új, korszerű, műanyag nyílászárót kapott az épület.

Az osztályon néhány héttel ezelőtt kezdték el az ablakok cseréjét, mely mára befejeződött. A fejlesztés révén a kórtermek hőmérséklete, szigetelése sokkal jobb lett. Az ablakcserével nemcsak a körülmények lettek kedvezőek, hanem az intézmény számára megtakarítást is jelent.
„Egy másik örömhírről is beszámolhatok. Egy árnyékolástechnikával foglalkozó vállalkozó, Tóth András megkeresett bennünket, és egyéni felajánlásként az új, 11 ablakra, annak mindkét szárnyára összesen 22 darab reluxát szerelt fel ingyen, adományként a betegek legnagyobb megelégedésére. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a nemes segítségéért.” – monda el dr. Sipos Béla, a Semmelweis Kórház Mezőkövesdi Belgyógyászati Osztályának főorvosa.
Mindemellett a felújításban érintett kórtermek új festést kaptak, így még komfortosabb körülmények között gyógyulhatnak az osztályon fekvő betegek.
– M. Zs. –