Örökös tagokat választott a sakkszövetség

Miskolcon tartották a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Sakk Szövetség éves közgyűlését, amelyen elismeréseket adtak át az örökös tagokat választottak.

A szakmai beszámolót Galkó Tibor, a gazdaságit pedig Szabó István ismertette a tagsággal, majd döntöttek idei versenyprogramjukról.
Tavalyi munkája alapján tárgyjutalomban részesült: Szilvási Marcell (Encs), Tóth Csaba (Kazincbarcika), Vanczák Attila (Miskolci KisBocsok).
 
A megyei sakkszövetség örökös tagja lett:
Balogh Árpád, a MIHŐ Kft. egykori igazgatója (posztumusz), dr. Barkóczi István, a FUX Zrt. vezérigazgatója, Farkas László, az FK Raszter vezérigazgatója, Sárközi György, a Borsod Volán vezérigazgatója, Spala János, az ELMÜ-ÉMÁSZ osztályvezetője (a megyei szövetség volt elnöke), Stoll Gábor, a Magyar Közút Kht. regionális igazgatója, Szöllősi István, a Teleki Tehetséggondozó Kollégium igazgatója és Vinnai János, a SzinvaNet Kft. ügyvezető igazgatója. 
Balogh Árpádot (posztumusz) a Magyar Sakk Szövetség is kitüntette. A sportág egykori nagy barátja a Magyar Sakkozásért Díjban részesült, az elismerést Miskolcon veszi majd át az özvegye.      


További hírek a Sport - Sakk kategóriából

Sporthírek