"Örök Éretékeink" – gála és konferencia

Miskolc – “Örök Értékeink” címmel szervez gálát és konferenciát a Kristályok Fényei Alapítvány május 16-án Miskolcon, a Népkerti Vigadóban.

Olyan felnőtteket (pedagógusokat, szülőket és mindenkit, aki gyermekekkel foglalkozik) várnak ide, akik meg kívánják tenni az első lépést önmaguk és családjuk boldogabb, kiegyensúlyozottabb életéért. Az alapítvány fő célja, hogy megkeressék és támogassák azokat a gyerekeket, akik kimagaslóan tehetségesek valamiben, mondta el sajtótájékoztató keretében Lamosné dr. Vaktor Orsolya gyermekvédelmi jogász. A konferencia előadói lesznek: Kertész Andrea szemléletfejlesztő tréner és Balázs Attila a Magunkért és Utódainkért civil program alapítója. A rendezvénysorozat keretében ifjú tehetségek kibontakoztatását is segíti az alapítvány. Első alkalommal Szabó Gabriella ifjú énekes és Kovács Attila Roland 13 éves festő mutatkozik be. A konferencia-gálán indul útjára a Kristályfény ösztöndíjprogram, valamint a rendezvényen adják át az Örök Értékeink Háladíjat is.

Még több információ: http://www.kristalyokfenyei.hu

ÉM-HE0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s