Önkormányzati választás 2010: Buga Jóskának sem sikerült az invitálás

Miskolc – Buga Jóskát, az Indul a bakterház című regény, film és színdarab egyik szereplőjét hívta segítségül a Szemléletváltást Miskolcon Egyesület (SZEME) hétfőn délelőtt, hogy a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét a szokásos, választás előtti vitára invitálja.

Az előzményekről Hollósy András, a SZEME szóvivője elmondta: az Észak-Magyarország által szervezett vita azért marad el, mert Kriza Ákos (Fidesz-KDNP) és a Jobbik polgármester-jelöltje, Szegedi Márton nem vállalkozott erre. Hircsu Ákos, az egyesület elnöke hozzátette: számukra elfogadhatatlan az ellenzéki politikusok hozzáállása, mert a választópolgároknak joguk van megismerni a jelöltek elképzeléseit, és joguk van reagálni is. Ezért a SZEME szeptember 15-én, szerdán este 6 órától megszervezi a vitát az Ifjúsági és Szabadidő Házban, akár eljönnek az ellenzéki jelöltek, akár nem, jelentette ki.

A Bökfi Gusztáv alőadóművész által alakított Buga Jóska hiába kopogtatott a Fidesz-iroda ablakán, és hiába kiabálta, hogy „Ákos bátyám, gyűjjék ki!”, a kapuban senki sem jelent meg.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s