Önkormányzati választás 2010 | "Rendet teszünk Miskolcon"

Miskolc – Nem pusztán jó eredményre számít a Jobbik, hanem arra, hogy meglepetést is tud okozni, hangzott el Vona Gábor országos elnök és Szegedi Márton miskolci polgármester-jelöltjének közös miskolci sajtótájékoztatóján vasárnap.

Kis siker kis változás, nagy siker, nagy változás”, mondta a pártelnök. A győzelemhez pedig meg kell szüntetni Miskolcon, de egész Magyarországon is az élősködést: a politikáét, a multinacionális tőkéét és a cigányságét, fejtette ki Vona Gábor.

Mint mondta, egyedül a Jobbik rendelkezik erre alkalmas programmal, amelyet szeretnének ütköztetni más pártok véleményével, illetve programjaival, ha ugyan rendelkeznének ilyennel. („A hallgatás a tehetetlenségük bizonyítéka”.) Így ők továbbra is kitartanak egyebek mellett a közrendvédelmi telepek, a bentlakásos iskolák, az önfenntartó börtönök létesítésének terve mellett. Kérték: ha a miskolciak rendet akarnak Miskolcon, támogassák a Jobbikot és Szegedi Mártont.

A miskolci jobbikos polgármester-jelölt mindezek mellett a sajtótájékoztató keretében arra szólította fel Káli Sándor polgármestert és alpolgármesterét, hogy vonják vissza jelölésüket, vonuljanak vissza a politikától.

ÉM-SzK
hirdetés


hirdet�s