Önkormányzati választás 2010 | Parkolóért köszönet és tócsni

Miskolc – Új, 8-10 autó számára helyet biztosító, zúzott kővel borított parkolót adtak át Miskolcon a Középszer 6. szám előtt szerdán.

Az átadók, Szűcs Erika önkormányzati képviselő, Földesi Norbert és Varga Gergő képviselőjelöltek utcai sajtótájékoztatót is tartottak. Hangsúlyozták: az – egyébként képviselői körzetekre nem szabdalható – Avas mindig is kiemelten fontos volt a szocialista képviselők számára, s ezt a „hagyományt” követik a nyomdokaikon járó jelöltek is. Két helyben lakó hölgy is megszólalt, elmondták, olykor bokáig érő sárban kellett megközelíteniük a szeméttárolót, mert a füves, parkos részt nem kímélő autók kerekeikkel onnan oda hordták a földet. Ezt ők ketten tavasszal felpanaszolták az MSZP-irodában, s mostanra, lám, orvosolták is a panaszukat. Hálájukat egy nagy tál saját készítésű tócsnival is kifejezték.

ÉM-SzK0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s