Önkormányzati választás 2010 | Országos mintaprogramot indítottak

Önkormányzati választás 2010 | Országos mintaprogramot indítottak
Miskolc – A miskolci Feszty Árpád utca végénél jelentette be a SZEME egyesület: országos mintaprogramot indít az évtizedek óta fennálló, törvénysértő, a közegészségügyi helyzetet súlyosan veszélyeztető áldatlan állapotok megszüntetésére – tájékoztatott Hollósy András, az egyesület szóvivője.

Az érpataki modell alapján kialakított program fővédnöke, az egyesület tiszteletbeli tagja Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere. A módszer lényege, hogy problémafeltáró és megoldást kereső hatósági és civil szövetséget kezdeményeznek, közmunka program igénybevételére tesznek javaslatot. Ha kell szabálysértési és büntetőfeljelentések megtételével egy éven belül szeretnék megoldani a problémát, pályázati pénz felhasználása nélkül – ismertette a szóvivő. A programindítón jelen volt többek között Hircsu Ákos, polgármester-jelölt és Szemes István, a körzet képviselőjelöltje.

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s