Önkormányzati választás 2010 | Kinyitni az ajtót

Sátoraljaújhely – Széphalomban tartott sajtótájékoztatót Antalóczy Attila, aki bejelentette, immár hivatalosan is Sátoraljaújhely független polgármesterjelöltje, miután szerdán leadta a szükséges mennyiségű ajánlószelvényt.

Antalóczy Attila elmondta, a legnagyobb problémának azt tartja, hogy egyre kevesebb ember hoz döntéseket Sátoraljaújhelyen. A polgárok egyre inkább kiszorulnak a döntéshozatalból, de ez nem sátoraljaújhelyi specialitás – mondta Antalóczy Attila. Ki kell nyitni az ajtót és be kell engedni a város irányításába a helyi tehetségeket. Meg kell tartani azt a huszon-harmincéves réteget, amely biztos megélhetés híján elhagyni készül a várost. A helyi társadalom legnagyobb problémájának azt tartom, hogy hiányzik a polgárokból a közügyekben való aktív résztvétel, a kreativitás.
-BG-

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s