Önkormányzati választás 2010 | Fidesz: Szervezzük újjá Felsőzsolcát!

Felsőzsolca – “Nem az országgyűlési választások kistestvére, nem is valami utánérzés, bizonyos szempontból fontosabb a közelgő önkormányzati választás, mint az országgyűlési volt” – mondta Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője, Hódmezővásárhely polgármestere pénteken Felsőzsolcán.

A tájékoztatón Orosz Csaba, a Fidesz helyi polgármesterjelöltje elmondta: figyelemmel kíséri és szeretné közelebbről is megismerni a hódmezővásárhelyi roma programot, melyet érdemes lenne adaptálni Felsőzsolcára is. A frakció vezető kifejtette: az országban és ez Felsőzsolcán különösen érvényes lelki és fizikai újjáépítésre van szükség. Rendet kell tenni – hangsúlyozta –, erre szolgál többek között a Btk. szigorítás, a „három csapás” törvény, melynek jelenleg már 2200 fő az érintettje. A megyében jelentősen megnőtt a vagyon elleni és erőszakos bűncselekmények száma, kialakult egy életvitel, amely a segélyekre, bűnözésre épít, ennek gátat kell vetni, nem létezik megélhetési bűnözés – tette hozzá nyomatékkal. Nálunk minden támogatás a munkától függ, de ugyanilyen fontos a felzárkóztatás is – summázta programjukat.

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s