Önkormányzati választás 2010 | Drákói szigort ígér

Miskolc – Nem véletlenül a Szinva u. 25. szám előtti közterületen tartott sajtótájékoztatót Veres Gábor szocialista képviselőjelölt csütörtökön.

Miközben éppen szemtanúi lehettünk egy utcalányüzletkötésének” átellenben, Veres Gábor elmondta: utcafórumaik során nyilvánvalóvá lett, hogy a selyemréti körzetben élőknek elegük van a prostituáltakból, a részben velük kapcsolatban álló bűnözőkből és a randalírozókból. Kijelentette: személyesen is hozzájárul a közbiztonság helyreállításához azzal, hogy felvételét kérte a polgárőrségbe, s helyben át is vette az ideiglenes tagságáról szóló igazolványát. Megígérte, ő is rendszeresen járőrözni fog a kerületben, és személyesen segíti a polgárőrség megerősödését. Ismertette a választókerület közbiztonság-javítását célzó intézkedéscsomagot, amelynek része például a szigorú rendeletalkotás, a térfigyelő kamerarendszer kiépítése, de újabb rendőrök „beállítása” is.

ÉM-SzK0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s