Önkormányzati választás 2010 | Az LMP felvirágoztatná a MÁV-telepet

Miskolc – A MÁV-telep problémáit vázolta sajtótájékoztató keretében Zaveczki Tibor, a terület LMP-s képviselő-jelöltje a helyszínen.

Mint fogalmazott: húsz évvel ezelőtt ez a környék még virágoktól pompázott, csodálatos hangulatot árasztott. Ma viszont a MÁV-telep lepusztulásának vagyunk szemtanúi. Ez annak köszönhető, hogy a lakótelepen húsz év alatt semmilyen fejlesztés nem történt. A politikus nem ért egyet más pártok elgondolásával, hogy itt pályaudvarnak vagy bevásárló központnak kellene épülnie. A legfontosabb feladatok között sorolta: az utak rendbetételét, a közbiztonság erősítését, a hajléktalanok távol tartását a lakatlan épületekből, a felhalmozott szemét elszállítását, játszóterek építését és a Selyemrétről a prostitúció visszaszorítását. A tájékoztató után a telepen élők kérdeztek a megjelent LMP-s politikusoktól.

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s