Önkormányzati választás 2010 | Az LMP békét akar

Miskolc – Az első, amit leszögeztek a Lehet Más a Politika két miskolci képviselőjelöltje, Horváth Anita és Kalapos Soma szabadtéri, „Legyen béke Miskolcon!” című pénteki sajtótájékoztatóján, hogy október 3-án az LMP-re kell szavazni.

A párt közbiztonsági programjának bemutatására Dorosz Dávid országgyűlési képviselőt, a honvédelmi és rendvédelmi bizottság, valamint a külügyi és határon túli magyarok bizottságának tagját kérték föl. Tisztázta: az LMP elfogadhatatlannak tartja azt a 60-as, 70-es éveket idéző, a Fidesz által erőltetett büntetőpolitikát, amely a szabálysértőket is elzárással sújtja. Ezt egyrészt eredménytelennek tartják, másrészt terhesnek a költségvetés szempontjából. Ehelyett az LMP a módszereken változtatna, nagyobb hangsúlyt fektetnének a mediációra, s a közösségért végzett közmunkával tennék kiválthatóvá a büntetést. Kijelentette: a Jobbik Miskolc közbiztonságának javítását célzó, „tábori” tervét elítélik.

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s