Önkormányzati választás 2010 | Amatőr csapatok rúgták a bőrt

Önkormányzati választás 2010 | Amatőr csapatok rúgták a bőrt
Miskolc – Amatőr focicsapatok bajnokságát rendezte meg szombaton a sportcsarnokban Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő.

Hősiesen küzdött egymással a parlamenti válogatott, a színészválogatott, a református egyház csapata, a miniszterelnökség labdarúgói, a megyei önkormányzat válogatottja, valamint a támogatók csapata. Csöbör Katalin az első sípszó előtt tájékoztató keretében elmondta: a rendezvény célja tulajdonképpen a példamutatás, a sportolás fontosságának a hangsúlyozása. Megemlítette, hogy a Fidesz oktatási programjában is kiemelt szerepet kap sport, ezért is emelték meg az iskolai testnevelésórák számát. A képviselő tapasztalatai szerint nagy igény van a tömegsportra, ezen belül is a focira. A sportcsarnokokba, tornatermekbe azonban nehezen jutnak be az alkalmi vagy baráti csapatok.

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s