Önkormányzati választás 2010 | A Jobbik tiltakozik a beszállítói szerződés ellen

Miskolc – Az egészséges, környezetbarát, helyben termelt biotermékek fogyasztásának fontosságára hívta föl a figyelmet sajtótájékoztató keretében Kovács Gyula, a Jobbik 4. számú választókörzetének képviselőjelöltje.

Egyben felhívta a figyelmet a genetikailag módosított alapanyagokból készült élelmiszerek veszélyeire. Hangsúlyozta: a kormánynak támogatnia kellene a biotermelést, és meg kellene akadályoznia a magyar mezőgazdaság exportpiacának összeomlását.

Helyi ügyekről szólva kifejtette: határozottan tiltakozik az ellen, hogy a Miskolc Holding 5 évre leszerződött bizonyos szállítókkal, akik a közintézményeknek biztosítják az élelmiszert, pedig a közbeszerzési törvény változásának köszönhetően az intézmények közvetlenül a termelőtől is beszerezhetik az alapanyagokat.

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s