Öngyilkosság közben szerettek egymásba

Öngyilkosság közben szerettek egymásba
Mindketten egyidőben akartak öngyilkosok lenni, most az esküvőjükre készülnek.

Két megtört szívű orosz fiatal, Andrey Ivanov (26) és Maria Petrova (21) egyidőben készültek öngyilkosságot elkövetni Közép-Oroszországban egy hídról levetve magukat. A fiú azért, mert barátnője néhány nappal az esküvőjük előtt életét vesztette egy balesetben, s nem hitte, hogy fel tudja dolgozni a történteket, vagy hogy valaha még egyszer szerelmes tudna lenni valakibe. Míg Maria azért készült a 30 méter mélységű jeges folyóba vetni magát, mert a szülei elkergették otthonról, mikor kiderült, hogy egy kaland következményeként teherbe esett. A lány már éppen átmászott a híd korlátján, hogy levesse magát, amikor az éppen hasonló céllal odaérő Andrey megállította és visszahúzta őt.

– Amikor odaértem azt láttam, hogy egy lány éppen leugrani készül. Nem gondoltam arra, hogy én miért mentem oda, csak kiáltottam neki, hogy “Állj meg”, majd rohantam felé. Elesett, visszahúztam, majd zokogni kezdett. Átöleltem és sokáig beszélgettünk – idézte fel Andrey a történteket, aki szerint ott a hídon szerettek egymásba, s segítettek egymásnak hogy sikerüljön feldolgozniuk fájdalmukat.

Azóta elválaszthatatlan a két fiatal, s most már az esküvőjüket tervezgetik.
– MON –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s