21. Steelvent Miskolc Rally – Minden, ami fontos lehet!

Akt.:
21. Steelvent Miskolc Rally - Minden, ami fontos lehet!
21. Steelvent Miskolc Rally - Minden, ami fontos lehet!
A Miskolc Autó és a www.duen.hu jóvoltából elkészült a 21. Steelvent Miskolc Rally itinere.

Nevezési listával, térképekkel és időtervvel. Az összeállításban minden megtalálható, ami a szurkolók számára légyeges a bajnokság második versenyhétvégéjével kapcsolatban.


21. Steelvent Miskolc Rally – Kazár Miklós: A kartörés sem akadály

Miskolc – Szűk három héttel a quadbalesete után vállalja, Kazár Miklós ott lesz a 21. Steelvent Miskolc Rally rajtjánál. tovább »

21. Steelvent Miskolc Rally – Videók: Hétvégén rally!

Miskolc – A hétvégén Miskolc rallyparadicsommá változik, a pilóták már megkezdték a felkészülést. Turán Frici és Janika már az aszfalton, Spitzmüller Csaba a mikrofonnál. tovább »

21. Steelvent Miskolc Rally – Ki lesz idén a salakkirály?

Miskolc – Egyszerre, mindenki, egy helyen. Egy négyszáz méteres körpálya, ami megbolondítja a rally fanatikusokat. A miskolci prológ, ami elmaradhatatlan eleme a borsodi futamoknak. tovább »

21. Steelvent Miskolc Rally – ifj. Kiss László, Varga Zsuzsanna: Még mindig vannak újdonságok

Miskolc – Az N csoportban minden egyes futamon óriási csata várható. Nem két-három, hanem hat-nyolc, akár még több páros között is. A kategória lassan már-már a régmúltat idézi, amikor még ifj. Kiss László a pálya szélén csodálta a versenyautókat. Most azonban már ő is részese a küzdelemnek, az egri szerencsétlenség után a 21. Steelvent Miskolc Rallyn szeretne beleszólni a legjobb helyekért folyó harcba. tovább »

21. Steelvent Miskolc Rally – Nedeczki László, Kovács Géza: Igazi versenyélményre vágynak

Miskolc – Felemás érzésekkel fejezte be a szezonnyitó futamot a Lada VFTS-el versenyző Nedecki László, Kovács Géza páros. Vadkutyáék már az első gyors után le kellett adják a menetlevelüket, de a második napra visszaálltak szuper ralizni és teljesítették az előírt távot. tovább »

21. Steelvent Miskolc Rally – Pacher Péter: A Miskolc Rallyk motorja

Miskolc – Pacher Péter egy történelemkönyvnek számít, ha a borsodi rallyversenyekről beszélünk. tovább »

21. Steelvent Miskolc Rally – 50, 23, 78

A beérkezett nevezések alapján kijelenthető: remek mezőny csatázik majd egymással a 21. Steelvent Miskolc Rallyn. tovább »További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek