"Éveken át egyedül voltam…"

Nem gondoltam, hogy egy kisgyermekes anyuka pont az interneten akadhat rá az igazira.

Tavaly január közepén regisztráltam magam a Randizzon -on. Nem túl sok reménnyel, mert bár több ismerősöm is így talált párt magának…
 
Éveken át egyedül voltam és nem gondoltam, hogy egy kisgyermekes anyuka pont az interneten akadhat rá az igazira.
Az első randim január 30-án volt.
Az első és egyben egyetlen fiú, akivel találkoztam. Ő január elején jelentkezett fel a társkeresőre, egy megromlott kapcsolat után.
Szóval taliztunk. Azzal nyitottam az estét, hogy épp a háziorvostól jöttem kétoldali mellhártya gyulladással, és kértem, hogy menjünk el egy éjjel-nappali gyógyszertárba, hogy kiváltsam a több kiló “drogot”, amit a doki felírt.
Ezek után beültünk egy pubba teázni és zárásig dumcsiztunk. Nagyon jól éreztem magam, de nem voltak hiú reményeim a folytatást illetően, mert annyira pocsékul néztem ki a betegség miatt, hogy már nem nagyon tudtam volna alul múlni magam.
Aztán néhány nap szünet, majd a hétvégén meglátogatott. Hozott nekem rózsát. És valahogy éjszakára is itt maradt…
Akkor, ha lehet még rosszabb állapotban voltam, mint az első randin. Gondoltam is magamban: na, ezt a pasit se látom többet. De nem így történt.
Elindult a közös életünk, ami nem nem egy klasszikus hollywoodi love storyra hasonlított. A családja – finoman szólva – nem fogadta osztatlan sikerrel, hogy egy olyan nő került a képbe, akinek már van egy gyereke. És a család mellett még az exbarátnő, vagy az ő démona is okozott némi problémát.
De valahol mindketten éreztük, hogy nagyon fontos az, ami kettőnk között kialakult. Május elején dőlt el a történet. Akkor már pár hete eléggé ingadozott a hangulatom, és nehezen viseltem magam.
Aztán stílusosan Anyák napján csináltam egy tesztet. És bizony két csík volt…
Felhívtam. Csak annyit kérdezett: “Az van, amire gondolok?” Aztán jött, megölelt, én sírtam, május végén pedig megkérte a kezem.
Július végén volt egy gyönyörűséges esküvőnk hárfával, fuvolával, trombita fanfárral. Skóciába mentünk nászútra, és január 7-én megszültük édes pici tündérvirág kislányunkat…
Hát, ennyi a történet. Ma egy éve, hogy találkoztam életem párjával – még mindig hihetetlen, hogy az internet segítségével -, és már több mint 3 hetes a kislányunk.
Köszönöm a www.randizzon.hu -nak!
Judit
 
Juditnak már sikerült, találja meg párját Ön is a RandizzOn -on társkereső portálunkon, Észak-kelet Magyarország legnagyobb társkereső portálján! Ne feledje, www.randizzon.hu ,ahol a komoly kapcsolatok születnek!