Élő adásban hirdetett ki rossz nyertest egy ausztrál műsorvezető

Rossz nyertest hirdetett ki a műsorvezető a Topmodell leszek című műsor ausztrál kiadásának élő döntőjében – számolt be róla kedden az ausztrál média.

A műsor hatodik szériájának utolsó műsorában, kedd este két finalista között választhattak a nézők. A műsor végén Kelsey Martinovich-ot koronázták nyertessé, de amikor a fiatal hölgy éppen a köszönőbeszédét mondta, a műsorvezető, Sarah Murdoch félbeszakította őt.

Rosszul vagyok. Nagyon sajnálom, de ez egy nagy hiba volt” – mondta Murdoch, majd bejelentette, hogy a nézők szavazata alapján igazából a 18 éves Amanda Ware lett a győztes.

Ez történik, amikor élő tévéadás van, őrület, őrület, őrület” – ismételgette zavartan Murdoch. Martinovich, aki csupán egy percig élvezhette a dicsőséget, meglepően jól viselte a hatalmas bakit.

Murdoch később azzal magyarázta a hibát, hogy fülhallgatójába azt mondták a szerkesztők, “a végeredmény pillanatról-pillanatra változott és csak néhány szavazaton múlt a különbség.

A The Sydney Morning Herald című ausztrál napilap szerint 25 ezer ausztrál dollárt kapott a második helyezett kárpótlásul.

– Független Hírügynökség –
hirdetés


hirdet�s