Élni akar Anettka, túlélni

Anettka
Anettka
Anettka nagyon nehezen tudja feldolgozni férje elvesztését.

“Három és fél hónapja halt meg a férjem. Azóta próbálok élni és túlélni – nyilatkozta Anettka a Blikknek.Rezső mindennap kivágta az újságokból a rólam szóló cikkeket. Engem ez sosem érdekelt, most mégis folytatom az ő szokását, képtelen vagyok nem megtenni.”

Így találkozik Anettka olyan hírekkel is, amelyek kiborítják. „Én szégyellem magam a kegyeletsértő nyilatkozatok miatt, és azért, hogy erre a gyereket használja fel” – utal elhunyt férje első feleségére, Szalay Krisztára, aki tartásdíj- és egyéb követeléseit a sajtón keresztül közli az özveggyel.

Rezső meghagyta, hogy ne zárkózzak be, pedig igénylem, hogy egyedül legyek, magamba forduljak. Szükségem van a csendre. Hiányzik, mindenhol, mindenben – tárja szét a karját. – De próbálok úgy élni, ahogy kérte, és közben keresem önmagam. Nekem Rezső volt a mindenem. Amit tudok, azt tőle tudom. Együtt utaztuk be a világot, ő ajánlotta a filmeket, könyveket. Tökéletes életem volt. Ebben az új helyzetben először meg kell találnom önmagam.”

Forrás:blikk.hu

Kapcsolódó cikkek:

Támadják Anettkát, nem nyugszik Rezső volt neje!
Százezreket követel Anettka elhunyt férjének korábbi felesége.

Anettka végig Rezső mellett volt
Anettka gyászát egyvalami enyhíti: foghatta a kezét férjének, amikor jobblétre szenderült. A műsorvezetőnő párja, Forgács Rezső súlyos betegség után hunyt

Anettka emléket állít Rezsőnek
A tragikusan korán megözvegyült Anettka komoly döntést hozott Rezső halálának estéjén: a közös lakásban próbálja folytatni életét.

Anettka újabb szerettét veszítette el
Elhunyt Fehér Anettka nagypapája. Az ismert televíziós egy hónapja veszítette el férjét, Rezsőt és most újabb családi tragédiát kellett