Éjszakára befűtenek Miskolcon

Miskolc - A hűvös éjszakákra tekintettel 2008. október 15.-től (szerda) a kora esti órákban beindítja a fűtésszolgáltatást az esti, illetve az éjszakai órákra a Mihő.

A  külső napi átlaghőmérséklet, valamint az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján, a hűvös éjszakákra tekintettel 2008. október 15.-től (szerda) a kora esti órákban beindítja a fűtésszolgáltatást az esti, illetve az éjszakai órákra a Miskolci Hőszolgáltató Kft. A társaság az éjszakai fűtést mindaddig fenntartja, amíg a viszonylag kedvező időjárás ezt lehetővé teszi, majd hidegebb idő esetén a teljes napszakra vonatkozóan, véglegesen beindítja a szolgáltatást – tudatta a cég közleményben. 
Lehetőség van arra, hogy az egy hőközponthoz tartozó lakóközösségek bármely időpontban együttesen kérjék, vagy leállítsák a fűtést. A fűtésszolgáltatás igényéről a Hőszolgáltató üzem központi diszpécser szolgálatánál a 379-360, vagy a 379-450-es telefonszámon, illetve írásban a közös képviselők, vagy fűtési megbízottak rendelkezhetnek.

Felhívták egyben a Közületi Felhasználók figyelmét, hogy szolgáltatási igény, vagy leállítás esetén, a korábbi évek gyakorlatának megfelelően intézkedjenek.