boon-sportoldal

2010.11.06. 15:53

Edzői nyilatkozatok a DVTK-Kövesd után

<p>"<em>Gratulálok a Mezőkövesdnek. Döntőnek bizonyult, hogy ők szereztek előnyt...</em>" - nyilatkozta Benczés Miklós a Mezőkövesdtől elszenvedett hazai vereség után.</p>


Benczés Miklós (Diósgyőri VTK): - Gratulálok a Mezőkövesdnek. Döntőnek bizonyult, hogy ők szereztek előnyt, és tudták játszani - ezt kérem ne értse félre senki - a kiscsapatok játékát: koncentrált védőmunka mellett a kontrajátékot, ezt jól csináták, megérdemeleten nyertek, mert nem tudtuk feltörni a védelmüket.

Huszák Géza (Mezőkövesd-Zsóry): - Készültünk nagyon erre a mérkőzésre, azzal együtt is, hogy nagyon jól ismerjük a Diósgyőrt. A játékunk védekező részét jól megoldottuk, kapusunknak igazából védenivalója sem volt, a hazaiak gólja is megpattanó lövés után született. A kontráink a végén nagyon jól ültek,1-1-nél a Diósgyőr kockáztatott, Gal egyre többet tűnt fel a kapunk közelében, és így kinyúló védekezést sikerült kihasználnunk.


Diósgyőri VTK vs. Mezőkövesd-Zsóry élőben a BOON-on!

boon | 2010.11.06 15:26
A labdarúgó NB II. Keleti csoportjának 13. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Mezőkövesd-Zsóry csapatát fogadta Diósgyőrben, szombaton 13.30 órától. A találkozóról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Megyei rangadó Diósgyőrben

eszak | 2010.11.05 14:39
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 13. fordulójában, szombaton a Diósgyőrhöz a Mezőkövesd látogat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!