2015 őszi állásbörzék

Akt.:
Cvonline.hu
Cvonline.hu
Az ősz beköszöntével fellendül a munkaerőpiac. Nem véletlen, hogy ilyenkor veszi kezdetét az állásbörzék időszaka is. Szeptember végén a HVG állásbörzével indul a szezon.

Cikkünkben összegyűjtöttük a 2015 őszi félévben megrendezésre kerülő állásbörzék időpontjait, valamint az állásbörzére való felkészülés hatékony lépéseit. Nehogy lemaradj róluk!

2015. szeptember 23-24. HVG Állásbörze

2015. szeptember 30. Szegedi Tudományegyetem Állásbörze

2015. október 7. Corvinus Őszi Állásbörze

2015. október 14-15. Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Állásbörze

2015. október 28-30. AUTOMOTIVE HUNGARY

De mik a teendők? Hogyan is készüljünk fel egy állásbörzére?

Célkitűzés

Egy jó állásbörze előadásai, személyes tanácsai segítenek a céljaid elérésében. Ehhez azonban tisztába kell lenned a pontos célkitűzéseiddel. Gondold végig, hogy milyen területen, milyen jellegű állást szeretnél végezni.

 

Információgyűjtés

Térképezd fel, hogy mely cégek biztosítják a terveidnek megfelelő lehetőségeket. Készíts listát azokról a kiállító cégekről, akiket meg szeretnél látogatni és gyűjts róluk minél több információt. Kérdéseidet jegyezd fel. És kérdezz bátran! Az elmondottak alapján jobban eltudod dönteni, hogy tényleg neked való-e a munka vagy sem.

Bemutatkozás és megjelenés

Öltözz az alkalomhoz illően és legyél ápolt, hiszen az első benyomás nagyon fontos. Lányoknak a szoknya blúzzal, fiúknak az ing nadrággal párosítás javasolt. Önéletrajzodat vidd magaddal nyomtatott és elektronikus formában is. És gondold végig, hogyan mutatkoznál be röviden egy percben.

Eredményes álláskeresést kívánunk!

 

További hasznos cikkek a Cvonline.hu blog oldalán!
hirdetés


hirdet�s