200 ezer nézőnél jár az S.O.S. szerelem!

Átlépte a kétszázezres nézőhatárt az S.O.S. szerelem! című film – adta hírül a forgalmazó Best Hollywood. A film producere elmondta, öt hete mutatták be Sas Tamás vígjátékát, így ez a nézőszám hazai rekordnak számít.

Az S.O.S. szerelem! nemcsak itthon népszerű. Kérdésünkre Neményi Ádám producer megerősítette korábbi értesülésünket, hogy tovább folynak a tárgyalások az S.O.S. szerelem! úgynevezett “remake jogairól” Brad Pitt cégével. A Plan B érdeklődését a februári Berlini Filmfesztiválon keltette fel Sas Tamás vígjátéka. A producer hozzátette, időközben egy ausztrál filmgyártó cég konkrét ajánlatott tett az S.O.S. szerelem! újrafilmesítésére. (A remake jog azt jelenti, hogy a filmet egy másik országban, az ottani igényeknek, ízlésnek megfelelően forgatnák le az eredeti forgatókönyv alapján.)

Neményi Ádám a Független Hírügynökségnek elmondta, amennyiben nem tudnak a Plan B-vel szerződést kötni, úgy az ausztrál cégnek adják el a film remake jogait. Az S.O.S. szerelem producere szerint néhány héten belül eldől, hogy Brad Pitt lesz-e az amerikai Csányi Sándor, vagy egy ausztrál filmszínész.