Helyi közélet

2014.02.20. 14:05

Titanic hajómodell készül az ózdi szakkörben

Ózd - Az Ózdi Művelődési Intézmények Modellező Köre - mely a Civilház épületében működik - már javában készül az idei bemutatókra ,versenyekre.

Ózd - Az Ózdi Művelődési Intézmények Modellező Köre - mely a Civilház épületében működik - már javában készül az idei bemutatókra ,versenyekre.Az idén is szeretnénk olyan mozgalmas és sikeres évet elérni mint a 2013-as esztendő volt - mondja Számadó István a szakkör vezetője.

- Több versenyen is részt vettünk az országban, de mi is szerveztünk ilyet a szépséges arlói tónál, mely rendezvény akár nemzetközinek is mondható, ugyanis Ausztriából és a szomszédos Szlovákiából is voltak versenyzők.

-Úgy hallottam, hogy a Modellező Körük több taggal is bővült az utóbbi időben ?

-Igen, így van! Öt autómodellező csatlakozott hozzánk, két hajómodellező pedig Szlovákiából, Rimaszombatból.

- Jelenleg min dolgoznak itt a munkapadon ?

-A Titanic hajó modelljét készítjük, illetve készítem Veres Vilmos nyugdíjas iskolaigazgató szakköri tag segítségével, 1:200 méretarányban. Az új hajómodell készítése mellett természetesen a már meglévő modellek karbantartásán, felújításán is dolgozunk.

- Kerékgyártó Mihály -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában