Állati! Vadaspark plusz Szinvapark

Állati! Vadaspark plusz Szinvapark
Miskolc – Előző nap még „szabadon” jött-ment a célra alkalmas nyúl, róka, és se nem jött, se nem ment, viszont gyerekekkel fotózkodott a boa. 

A vadaspark (ami persze már jó ideje Miskolci Állatkert és Kultúrpark) most is kitett magáért. Vagyis hát a gyerekekért, szüleikért. Az állatok világnapja (ugye tudjuk: Assisi Szent Ferenc az állatok védőszentje, halálának évfordulója, október 4-e az állatok világnapja) alkalmából hosszú hétvégét rendezett, számos segítő szervvel, intézménnyel, közöttük az élen a Herman Ottó Általámnos Iskolával.
A péntek rendben volt, sőt, sokan látogattak ki hozzájuk a Csanyikba, szép volt az idő. Szombaton azután betette a kaput az eső. De még így is többen kivitték gyerekeiket, és aligha csak azért, mert ezen a napon – miként pénteken – az ifjak és gyerekek 20 forintért mehettek be.

Péntek a vetélkedők, a park előtti színpadon zajló műsorok, a benti állatsétáltatások, a lovaglás napja volt, szombaton az oktató- avagy bemutatóterembe szorultak, ott folyt a játék, az arcfestés, meg azért jutott oda is az állatokból. Persze már „csak” a kígyóból, siklóból, teknősből. Meg az óriáscsótányokból, amik azért elég érdekesek.

Előző nap még „szabadon” jött-ment a célra alkalmas nyúl, róka, és se nem jött, se nem ment, viszont gyerekekkel fotózkodott a boa. Ki ne hagyjuk a felsorolásból a máskor is népszerű látványetetéseket.

Nagyjából ez volt odakint, de jutott „idebentre” is: a miskolci Szinvaparkban is eltöltött néhány órát a menzséria pár tagja, a látogatók nagy örömére.