Ál-kárfelmérők Kazincbarcikán – önkormányzati felhívás

Kazincbarcika – Kazincbarcika városvezetése tudomására jutott, hogy Felső- Barcikán az árvízzel és a belvízzel elöntött területen magukat nem igazoló, kárfelmérés ürügyén a lakásokba becsengető, ismeretlenek jelentek meg.

A városvezetés felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy az önkormányzati kárfelmérés még  nem kezdődött meg. A vízzel elöntött területre nem küldtek kárfelmérő szakembereket. A munkálatok jelenleg is a védekezés szakaszában tartanak.

Így arra kérnek mindenkit a saját értékeik megóvása érdekében, hogy a lakásásukba csak olyan embert engedjenek be, akit azonosítani tudnak. Például ha biztosítással rendelkeznek és felvették a biztosítóval a kapcsolatot, és annak képviselője jelentkezik be. Minden esetben kérjenek fényképes igazolványt, vagy megbízó levelet.

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s