17 kamera figyeli Sárospatak közterületeit

Sárospatak – A közbiztonság növelése, valamint az épített értékek megóvása érdekében Sárospatak önkormányzata korábban úgy döntött, térfigyelő kamerarendszert épített ki.

Erre a megfelelő keretösszeget a költségvetésben el is különítették, ám időközben a Belügyminisztérium kamerarendszerek telepítésére írt ki egy pályázatot, melyre a szükséges anyagokat beadták. Azonban ez akkor nem nyert, így önerőből 2014 nyarán megvalósult nyolc kamera kihelyezése. Év végén azonban felülvizsgálták a pályázatokat, és a pataki kamerarendszerre beadott anyag sikeresnek bizonyult, így a már meglévő rendszert tudta továbbfejleszteni a város. Most ennek a folyamatnak a végéhez értek, megtörtént a kamerák műszaki átadása, így jelenleg 17 kamera figyeli a város közterületeit.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s