160 gyermek karácsonyi kívánságát teljesítette a Jabil

160 gyermek karácsonyi kívánságát teljesítette a Jabil
160 gyermek karácsonyi kívánságát teljesítette a Jabil
Tiszaújváros – A Jabil Circuit Magyarország Kft. és a Magyar Vöröskereszt együttműködésében több mint 160 hátrányos helyzetű gyermek karácsonyi kívánsága teljesült idén. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kiválasztott rászoruló gyerekek levélben írták le karácsonyi vágyaikat, amik a vállalat dolgozóinak segítségével valósultak meg. A megyében működő halmozottan hátrányos gyermekeket oktató intézményeket is több mint 100 mikuláscsomaggal támogatta idén a vállalat.

A kezdeményezés során a Magyar Vöröskereszt segítségével választották ki a megyében azokat a gyermekeket, akik szavakba önthették mire vágynak legjobban idén Karácsonykor. A több mint 160 hátrányos helyzetű gyermek karácsonyi kívánsága valódi dolgozói összefogással és önzetlen segítségnyújtás révén teljesülhetett. A Jabil munkatársai több héten át gyűjtötték azokat az ajándékokat, amelyeket a gyermekek kértek.

Maga a Jabil az ünnepélyes ajándékátadás megszervezésével járult hozzá kezdeményezéshez. Az ünnepi rendezvényen a dolgozók személyesen adták át az egyes ajándékokat az azt kérő gyerekeknek, akik egy zenés-táncos szórakoztató műsort is megtekinthettek. A rendezvényt kísérő szolid vendéglátás a vállalatnál működő ételszolgáltatók önkéntes felajánlása révén valósulhatott meg. Az átadó megszervezésében a cégnél működő szakszervezetek is szerepet vállaltak, illetve a biztonsági szolgálat kollégái is önkéntes munkával járultak hozzá a több száz embert megmozgató esemény megvalósításához. Ezáltal a kezdeményezés sokkal több lett mint „egy céges program”, hiszen a munkatársak személyesen, a Jabil mint cég, az érdekképviseleti szervezetek, és a vállalat állandó partnerei egyaránt kivették a részüket a kívánságok valóra váltásából.

ajandekozas_jabil_2

A Jabil minden évben mikuláscsomagokat állít össze családos munkatársainak, ami idén sem volt másképp. Az ajándékokból megmaradt több mint 110 csomagot a térségben működő halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket nevelő intézményeknek ajánlották föl ezzel járulva hozzá, hogy ott is minden gyermek csizmájába kerülhessen egy kis édesség.

A Jabil Circuit Magyarország Kft. örömmel állt a Magyar Vöröskereszt kezdeményezése mellé, hiszen társadalmi szerepvállalásuk részeként kiemelt figyelmet fordítanak a térség hátrányos helyzetű gyermekeinek támogatására.

– Nagy Ákos, VM.komm Kommunikációs Tanácsadó Iroda –