16. nyílt nap az Állategészségügyi Telepen – Örökbefogadás, sétáltatás, simogatás, és továbbra is névadás

16. nyílt nap az Állategészségügyi Telepen
16. nyílt nap az Állategészségügyi Telepen
Miskolc – Tizenhatodik alkalommal tartunk nyílt napot a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.). 2015. november 7-én, szombaton, 10 és 14 óra között várjuk azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát.

A hűvös, ködös időben – két séta között – a telepen forró tea mellett melegedhetnek át kedves látogatóink.

Ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha egészséges, megtörtént az orvosi vizsgálata, veszettség elleni oltással és microchippel van ellátva.

Október hónapban 54 kutya és 19 macska került új gazdához telepünkről. Ez az eredmény nem jött volna létre látogatóink és támogatóink segítsége nélkül. Köszönet mindenkinek!

Jelenleg 64 kutya, 1 kölyök cica és 7 felnőtt macska részére keresünk hűséges gazdát. Közülük is nagyobb figyelmet igényelnek a rövid szőrű, kistestű kutyáink és a macskák, mivel ők a közelgő hűvös időt nehezebben viselik.

Az őszi idő beálltával szívesen fogadunk adományként használt takarót, szőnyeget, meleg ruhaneműt az ólak kibéleléséhez, főként kölyök állataink számára.

Köszönjük a telepen elhelyezett állatok számára eddig felajánlott adományokat.

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy együtt segíthessünk!

– Dovák Bertalanné, Miskolci Állategészségügyi Telepvezető –