1200 embernek ad munkát a nádudvari cég

Ruzsa Magdi volt a születésnapi sztárvendég
Ruzsa Magdi volt a születésnapi sztárvendég - © Fotó: Magánarchívum
Budapest, Nádudvar – A fővárosban ünnepelte 45 éves jubileumát a KITE Zrt. a napokban.

A közel 300 fős ünnepi eseményen a céggel kapcsolatban álló szakmai és szakmaközi szervezetek, valamint beszállítók és pénzintézetek képviseltették magukat.

A vendégeket köszöntötte Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója és dr. Csányi Sándor tulajdonos, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

A 100 százalékban magyar tulajdonú KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. központja Nádudvaron van, az 5 régióba és 19 alközpontba szervezett kereskedelmi- és szolgáltatóhálózata pedig az ország egész területét lefedi. Munkatársainak száma az 1200 főt is meghaladja, akiknek több mint fele felsőfokú végzettségű. A KITE Zrt. dinamikusan fejlődik és piacvezető mezőgazdasági integrátoraként éves nettó árbevétele meghaladja a 260 milliárd forintot.

A vállalat a precíziós és talajkímélő gazdálkodáshoz kapcsolódó technológiák széles körű elterjesztésével közvetíti az agrárinnovációt a gazdálkodók felé, elősegíti versenyképességüket, és felelősen hozzájárul a gazdasági, környezeti és társadalmi fenntarthatósághoz.

HBN