Szabolcs-Szatmár-Bereg

2010.08.25. 06:26

Vogue Fotómodell- és Manökeniskola

<p>A 10 éves Modellügynökség és Önbizalom Akadémia idén is nagy hangsúlyt fordít a fiatalok, gyerekek képzésére és szórakoztatásra 4 éves kortól. Mára több mint 1500 növendéket képeztünk magabiztos, tudatos fiatallá. Közel 900 "divatshow"- val működtünk közre régiónk kulturális rendezvényein.</p>

Tapasztalatból állíthatom, hogy minden fiatalnak szüksége lenne egy ilyen tanfolyam elvégzésére, hiszen a fiatalok legtöbbje tele van gátlással és nagyfokú önbizalomhiánnyal küzd. A modelliskolában megtanítjuk, hogyan bánjanak gesztusaikkal, pozitív, optimista gondolkodásmódra nevelünk, a teljes körű modellképzés, színpadi mozgás mellett.

Megtanítjuk a sikeresség, karriercsinálás alapszabályait, oktatunk protokollt, stílusvétséget, öltözködési alapelvet, egészséges életmódot, a viselkedés- és mozgáskultúrát is tanítjuk……a sminkoktatás és hajápolás alapjait is elsajátítják a növendékek”- mondja Bartha Edina, a Vogue vezetője. Emellett kiemelt szerepet szánunk a pózolási technikáknak, fade in-fade out fotózáson vesznek részt a manökenek, ezért a portfólió elkészítésre is nagy hangsúlyt fektetünk-mondta Kujbus Gábor, a K: S: G: Photo’s tulajdonosa.

Folyamatosan vállalunk fellépéseket, divatbemutatókat- hostesskedéseket  bálokon, szabadtéri vagy iskolai rendezvényeken, városnapokon. Azokat  a gyerekeket és felnőtteket várjuk őszi  Fotómodell-Manökenképzésünkre, akit  vonz a  színpad és szeretnék megtanulni kihozni magukból a maximumot!!!

Beiratkozás: 2010. szeptember 5 vasárnap 10.00 Szabolcs u.10. Móricz Művház (volt Postás)
Bővebb info: 20 /335-28-51, www.voguemodel.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!