11 igazán szívmelengető fotó a való életből

Akt.:
11 igazán szívmelengető fotó a való életből
© Forrás: brightside.me
A fotók nem csak arra jók, hogy megőrizzék az emlékeket, hanem arra is, hogy ha megnézzük őket, akkor olyan dolgokat fedezzünk fel, amit addig talán még nem is vettünk észre. Mindegy, hogy vicces, érdekes vagy megérintő – mindenképpen meg kell állnunk egy percre, hogy megcsodáljuk azt az elcsípett pillanatot.

1. Sarolta hercegnő Harry herceg régi cipőjében

Igen, a piros kiscipő ugyanaz, amit Sarolta hercegnő nagybátyja, Harry herceg viselt 30 évvel korábban. A királyi családban is szeretik megőrizni és egymásnak ajándékozni a régi dolgokat.

2. Egy férfi segít a feleségének újra megtanulni olvasni

„A Starbucksban találkoztam ezzel a párral. A feleség betegsége miatt elfelejtett olvasni, ezért a férje éppen a betűket tanította neki kedvesen, türelmesen.”

3. Tüntetők rózsát adnak a katonáknak

A fotót 2013-ban készítették Bangkokban, a kormányellenes-tüntetések ideje alatt. Annak a reménynek a szimbólumává vált, hogy át fogják vészelni a krízist.

4. Kóbor kutya alszik a fáradt katonákkal

Egy pár perces pihenő erejéig mindannyian megálltak.

5. Se a demencia, se a stroke nem tud tönkretenni egy 60 éve tartó házasságot

A feleség tartós betegsége ellenére a férje mindig mellette van.

6. Egy férfi cumisüvegből eteti a bébi hódot

A Montagne indián törzs egyik tagja eteti a kis állatot. Külön figyelmet érdemel, hogy ehhez be kellett szereznie a megfelelő cumisüveget is.

7. A kisfiú segít a kiskacsának megszagolni a virágot

„Az unokaöcsém mindig segít a kisállatoknak virágot szagolni”

8. A legmegérintőbb iskolaév lezáró fotó

A kis kép, amit Sophie tart, róla készült az iskolaév elején. A végére sikerült elérnie a legnagyobb eredményt: legyőzte a rákot!

9. A szerelem nem ismeri azt a szót, hogy „vége”

„A barátnőm egy gyorsbüfében dolgozik. A hölgy minden délben ott eszik, az elhunyt férjének fényképével az asztalon.”

10. Kisfiú öleli meg a segítőkutyáját

Lucas Sanfilippo szindrómában szenved. Egy segítőkutya nagyban megkönnyíti az életét. Ezért az édesapja hozott egy kutyát a menhelyről, akit saját maga képzett ki.

11. Újszülött Husky kutyusok

Nem csak irtó édesek, de a természet mókás „színátmenettel” áldotta meg őket.

Forrás: Brightside


Általában mikor történelemkönyvet olvasunk, akkor csak a száraz tényeket kapjuk, viszont egy fénykép a szemünk előtt eleveníti meg a múltat. Néhány kép egyszerűen érdekes, de némely arra is képes, hogy más megvilágításba helyezze a történelmi eseményeket, főleg azok, melyeket csak ritkán lát a nagyk...

USA - A kis Lexi Daniella siketként jött a világra három hónappal ezelőtt, ám most kapott egy speciális hallókészüléket, aminek segítségével életében először hallgatta az anyukája hangját. A reakciót videóra vették, és könnyeket csal az ember szemébe. -Mindig megpróbált reagálni arra, amikor látt...