Helyi közélet

2015.05.11. 10:41

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc, Ózd, Putnok – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. május 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc, Ózd, Putnok – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. május 10-én történt rendőrségi eseményeiből.A megyében 2015. május 10-én az ózdi járőrök egy férfival szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. A rendőrök Sz. Csaba 18 éves helyi lakost szülei putnoki lakásáról állították elő 10 óra 40 perckor, mivel az Ózdi Járásbíróság korábban határozattal kötelezte az eljárás alá vont személyt, hogy – a hozzátartozóival szemben tanúsított erőszakos, fenyegető magatartása miatt - tartsa távol magát a megjelölt ingatlantól.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában