100 ezerért dobálta szotyival a bírót a DVTK alkalmazottja

Akt.:
100 ezerért dobálta szotyival a bírót a DVTK alkalmazottja
Miskolc – A szombati DVTK – Paks meccs után két diósgyőrieket érintő esetet is tárgyalt az MLSZ Fegyelmi Bizottsága kedden.

Grumic Miroslav (Diósgyőr), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben megrúgta ellenfelét 2, Relmili Mohamed (Vasas), mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt 3, Gera Dániel Richárd (MTK), mint visszaeső 2 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Tamás Gábor gazdasági vezető (Diósgyőr), mert a játékoskijáróban a játékvezető személyére súlyosan sértő kifejezést használt és a játékvezetőt napraforgó maggal megdobta, 100.000 Ft pénzbüntetést kapott.

A FEB a Haladás – Újpest mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezetek szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB az FTC – DVSC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet és a játékvezető szidalmazása) 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi – adta hírül az MLSZ.Sporthírek