10 meglepő praktika, amire használhatja az óvszert

Akt.:
10 meglepő praktika, amire használhatja az óvszert
© Fotó: brightside.me
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Fogadjunk, hogy mindezidáig meg sem fordult a fejében, hogy a gumit másra is lehet használni a szexen kívül.

A friss gyümölcsért

1
Ha óvszert húz a gyümölcs végére, akkor az tovább megőrzi frissességét. Viszont ha valaki meglátja, nem ússza meg magyarázkodás nélkül.


Gumiszalag

2
Darabolja fel a gumit 3-5 mm-es darabokra és lesz egy csomó szalagja.


Jégtasak

3
Készítsen elegyet 1:3 arányban víz és alkohol keverékéből majd öntse bele az óvszerbe és azt tegye a fagyasztóba. Ha legközelebb megrándul valamelyik testrésze, csak vegye elő és helyezze rá.


Vízálló telefontartó

4
A telefonja akkor is száraz marad, ha teljesen elmerül a vízben.


Cipőfényesítő

5
A kondomban lévő latex kiváló arra, hogy kifényesítse a cipőjét. Egyszerűen bontson ki egy csomag óvszert és dörzsölje át azzal a lábbelijét.


Vízálló kötés

6
A legtöbb sebtapasz megadja magát amikor azt víz éri, de ha óvszert használ, elkerülheti, hogy az elmozduljon a helyéről. Vágjon le belőle egy megfelelő méretet és húzza a sebtapaszra, még a zuhanyzás sem okoz gondot.


Frissen tartja az üdítőt

7
Ha nem bírja meginni a dobozos üdítőjét, egyszerűen húzzon rá egy gumit. Az üdítő friss marad és valószínűleg senki más nem akarja majd meginni.


Tűzgyújtáshoz

8
A gumi könnyen lángra kap, ezért ha tüzet gyújt, a használatával megkönnyítheti a folyamatot. Arra viszont ügyeljen, hogy néhány pillanat alatt hamuvá ég.


Stresszlabda

9
A legegyszerűbb megoldás a stressz ellen a labda. Egy óvszert töltsön meg rizzsel vagy liszttel és nyomogassa ameddig jólesik.


Lekvárnyitó

10
Többé nincs szükség trükkös megoldásokra és felesleges erőlködésre. Húzzon gumit az üvegre, ugyanis az óvszerben lévő síkosító segít, hogy az könnyedén kinyíljon.

(Brightside)


8 dolog, amelyre mindenképp ügyeljünk óvszerhasználat során

Sokan nem is gondolják, milyen alapvető hibákat követnek el, amikor felhúznak egy gumióvszert. Holott érdemes több fontos tényezőre is odafigyelnünk, ha el akarjuk kerülni a különböző nemi betegségeket vagy a nem kívánt terhességet.

Szalonna és padlizsán – Ezek a világ legfurább ízesítésű óvszerei

Különös dolgot jelentett be a Durex: hamarosan érkezik a padlizsán ízesítésű óvszer. De ha azt hiszed, ennél biztos nem lehet furább egy gumi, mutatjuk milyen szokatlan ízesítések vannak még.