“Nagyon elkaptuk ezt a vasárnapot”

Akt.:
“Nagyon elkaptuk ezt a vasárnapot”
A labdarúgó megyei I. osztály 4. fordulójában vasárnap három találkozót játszottak.


Önnek melyik a kedvenc csapata a B.-A.-Z. megyei I. osztályban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Edelény – Sátoraljaújhely 2-0 (1-0)

Edelény, 300 néző. V.: Sveda.

Edelény: Molnár – Hanász, Pataki, Komjáti (Nagy), Subert, Homonnay, Huszti (Marsalkó), Boros L. (Fűzi), Mészáros (Táncos), Kótai, Boros M. Edző: Németh Attila.

Sátoraljaújhely: Braun – Matisz, Fodor R., Petró, Fodor J., Lukács I., Fedor (Lukács Á.), Timkó Á., Szabó I., Dakos (Liscsei), Váradi (Pandák). Vezetőedző: Jurkó Tamás.

G.: Kótai (2). Jók: Kótai (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. Braun, Petró, Fodor R. Ifi: 10-1.

Szilvai Attila, elnök: – Az első félidőben nem volt folyamatos a játékunk, ezért csak a küzdőszellem volt a jellemző ránk. A második játékrész alapján – amikor már több helyzetet alakítottunk ki – a győzelem megérdemelt a végig nagyon jól játszó és küzdő ellenfél ellen.

Jurkó Tamás: – A mai mérkőzésen döntő szituációkban rossz döntéseket hoztunk és ezért elmaradt a várva várt pontszerzés. Remélem a következő mérkőzésünkön mi is élvezni fogjuk a a hazai pálya előnyét.


Miskolci VSC – Bogács Thermálfürdő 1-0 (0-0)

Miskolc, 100 néző. V.: Szabó.

MVSC: Gável – Balogh B., Jóner, Balogh I., Mirki, Lapis (Kele), Pásztor, Vécsey, Szajkó (Csengeri), Szabó, Valóczki (Eperjesi). Játékos-edző: Jóner Gábor.

Bogács: Halmai – Stefanecz (Sivák), Gál, Dudás, Fügedi, Czeglédi, Gallik (Erdős), Moroncsik (Béres), Bakos, Nagy (Fuckler), Hornyák. Játékos-edző: Sivák Sándor.

G.: Valóczki. Jók: az egész csapat, ill. Dudás, Gál, Fügedi. Ifi: 5-0.

Jóner Gábor: – Ellenfelünk gyorsan és dinamikusan futballozott, viszont helyzeteit rendre kihagyta. Csapatunk nagyot küzdve szerzett pontokat de rengeteg munka vár még ránk.

Sivák Sándor: – Gratulálok a hazai csapatnak, mert csupaszív játékuk győzelmet ért és ehhez mi is asszisztáltunk a kihagyott helyzetek terén. A helyzetek alapján nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna, de rendre kihagytuk őket és a futball megbüntetett minket.


Szerencs – Felsőzsolca 1-10 (0-4)

Szerencs, 200 néző. V.: Molnár.

Szerencs: Kristóf – Szabó Á. (Sohajda), Rábai, Lengyel, Buri A., Buri D. (Gombos), Hideg (Matolcsi), Sami (Szentirmai), Nagy L. (Erdei), Nagy M., Kiss. Edző: Tóth István és Lukács Bertalan.

Felsőzsolca: Pallai (Gyöngyösi) – Boczki, Toplenszki, Németh (Lengyel), Asszony (Staviarszky), Bodnár, Szárnya, Berecz (Hegedűs), Halder (Dávid), Halász, Varga. Edző: Sándor Zsolt.

G.: Nagy M., ill. Halász (3), Dávid (3), Halder (2), Hegedűs, Szárnya. Jók: senki, ill. az egész csapat. Ifi: 1-1.

Lukács Bertalan: – Egy összeszokott és jó erőkből álló csapattal szemben tudtuk hogy nehéz dolgunk lesz. Szégyenteljes eredmény, gratulálok az ellenfélnek.

Sándor Zsolt: – Nagyon elkaptuk ezt a vasárnapot és egy szép hétvégével ajándékoztuk meg szurkolóinkat és önmagunkat.


Rendezési hiányosságok Mucsonyban – Labdarúgó fegyelmi határozatok

Miskolc – A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő határozatokat hozta a legutóbbi ülésén az elmúlt heti forduló után. tovább »

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság őszi sorsolása – 2015/2016

A 2015/2016-os Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság őszi órarendje. tovább »